Naslovna » Izlasci » Izložbe » Turizam kroz fotografiju – Republika Srpska

Turizam kroz fotografiju – Republika Srpska

Turistička organzacija Beograda i Turistička organizacija Republike Srpske, a uz podršku Predstavništva Republike Srpske u Beogradu organizuju izložbu turističkih fotografija „Turizam kroz fotografiju – Republika Srpska“.

Izložba će biti otvorena u sredu, 7. decembra od 14.00 u Turističko-informativnom centru TOB-a (Knez Mihailova 6, donji nivo). Pre otvaranja izložbe biće potpisan Protokol o saradnji turističkih organizacija Beograda i Banjaluke.

Na izložbi, koja će biti otvorena do 22. decembra, biće predstavljeno 40 fotografija koje su pristigle na konkurs koji je Turistička organizacija RS raspisala povodom Svetskog dana turizma, i koje su predstavljene banjalučkoj javnosti u septembru ove godine. Vođeni sloganom „Naoštrite objektive – uhvatite pravi momenat“ ljubitelji turizma i fotografije stvarali su svoja dela širom Republike Srpske i na taj način dali svoj doprinos promociji turizma Republike Srpske.

Pored redovnih sajamskih aktivnosti na srpskom tržištu, ovo će biti dodatni element promocije, kako građanima Beograda tako i domaćim i stranim turistima koji borave u Beogradu. (Beoinfo; u prilogu je pobednička fotografija konkursa)