Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Veliki humanitarni koncert simfonijske muzike

Veliki humanitarni koncert simfonijske muzike

U Velikoj dvorani Sava centra (Milentija Popovića 9), 4. decembra od 20.00, biće održan Veliki humanitarni koncert simfonijske muzike iz serije „Selo gori a baba se češlja“ kompozitora Aleksandra Sanje Ilića. Cene ulaznica su 800 i 1.000 dinara.

Izuzetno nadahnuta i originalna muzika Sanje Ilića koja je značajno doprinela opštem uspehu kultne i najgledanije TV serije svih vremena autora Radoša Bajića, biće premijerno izvedena u posebnoj orkestraciji, uz učešće Umetničkog ansambla Vojske Srbije „Stanislav Binički“, hora Pevačkog društva „Stanković“ i mnogobrojnih vokalnih i instrumentalnih solista.

U skladu sa visoko humanom i društveno odgovornom misijom koju je serija „Selo gori…“ uspešno sprovodila poslednjih pet godina, namera autora i organizatora projekta je da se ovim kulturnim događajem prikupe sredstva od prodatih ulaznica i izvrši nabavka i donacija najsavremenijeg mikroskopa neophodnog za rad Službe patologije, Istituta za onkologiju i radiologiju Srbije. Svaki posetilac koncerta koji kupi kartu priključuje se ovoj donaciji! (danubeogradu.rs)