Naslovna » BG servis » Dopuna personalizovanih „bus plus“ kartica za sve kategorije
Bus plus kartica
Bus plus kartica

Dopuna personalizovanih „bus plus“ kartica za sve kategorije

Dopuna personalizovanih „bus plus“ kartica čiji vlasnici sami uplaćuju iznos za mesečni prevoz počinje u sredu, 25. januara, na većini od 800 prodajnih mesta, a do kraja nedelje na svim, najavljeno je iz Sistema Bus plus.

Odlukom grada, predviđena je i posebna pogodnost za učenike i studente koji koriste karte za prevoz u prigradskom saobraćaju (ITS 2). Od sada će za njih cena mesečne dopune za personalizovanu karticu iznositi 1.410 dinara, koliko i dosadašnja najniža cena za ovu kategoriju u gradskom saobraćaju (ITS 1). Zbog uvođenja ove pogodnosti, učenici i studenti svoje kartice će moći da dopune od petka 27. januara.

Do sada je izdato 445.168 personalizovanih kartica. Prodaja i dopuna nepersonalizovanih, kao i uplata kontrolne markice u vrednosti od 400 dinara za osobe starije od 65 godina počela je 18. januara. Od tada je dopunjeno 11.000 nepersonalizovanih kartica i 27.500 personalizovanih kartica za osobe starije od 65 godina.

Beograđani koji još nisu izvadili personalizovane „bus plus“ kartice, to mogu učiniti na 16 lokacija u gradu na kojima radi 56 Bus plus šaltera. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.