Naslovna » BG servis » Jat Airways: Jeftinije karte i u 2012. godini

Jat Airways: Jeftinije karte i u 2012. godini

Tokom prve promotivne akcije u 2012. Jat Airways pruža mogućnost putnicima da kupovinom povratne karte od 16. do 31. januara, za samo 99 evra stignu do Beča, ili da po ceni već od 103 evra putuju avionom do Soluna, Diseldorfa, Štutgarta, Podgorice, Tivta, Sarajeva, Skoplja, Ohrida, Dubrovnika i Istanbula.

Povratne karte po ceni od 133 evra važe za putovanja do Atine, Rima, Milana, Ciriha, Berlina, Frankfurta, Kopenhagena, Stokholma, Geteborga i Brisela, a već od 163 evra Jatovi putnici mogu kupiti kartu za let do Pariza, Londona i Amsterdama. Povratno putovanje iz gradova u regionu Podgorice, Sarajeva i Skoplja ka destinacijama u Evropi, Jatovi putnici mogu ostvariti po ceni već od 203 evra.

Putnici Jata jeftinije putovanje mogu započeti od 1. februara, a povratak u Beograd mogu planirati sve do 1. jula ove godine. Promotivna akcija ne uključuje putovanja u vreme Uskršnjih praznika, kao i povratne letove iz Evrope od 20. juna, a u cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte.

Od ponedeljka 16. do utorka 31. januara putnici do jeftinijih karata mogu doći pozivanjem Jatovog kol centar 0800-111-528, koji je besplatan za pozive iz Srbije, telefona + 381 00 3112 123 za pozive iz inostranstva ili broja 020-290-240 za pozive iz Crne Gore.

Od juna prošle godine, Jat Airways pruža i mogućnost plaćanja aviokarata putem mobilnog telefona. Karte se mogu kupiti i preko sajta www.jat.com, u svim Jatovim predstavništvima u inostranstvu, poslovnicama u zemlji, kao i u agencijama koje su ovlašćene za prodaju karata Jat Airwaysa. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.