Naslovna » BG servis » Podela brojeva za izdavanje „bus plus“ personalizovanih kartica

Podela brojeva za izdavanje „bus plus“ personalizovanih kartica

Veliki broj Beograđana, nažalost, sačekao je poslednje dane pred početak rada „Bus plus“ sistema 1. februara da bi izvadio personalizovane kartice. Uprkos činjenici da radi 56 šaltera, stvorile su se velike gužve i to po izuzetno hladnom vremenu, saopštavaju iz „Bus plus“ sistema.

U nameri da i ovoga puta izađe u susret Beograđanima, „Bus plus“ je preduzeo niz mera za prevazilaženje ove situacije.

Na svim mestima vrši se podela brojeva kako bi građani znali kada tačno dolaze na red, dakle u koje vreme. Direkcija za javni prevoz grada Beograda donela je odluku da svim sugađanima starijim od 65 godina koji nisu izvadili nove kartice, stare povlastice i markice važe do 15. februara. Na lokaciji „Palata Beograd“ biće dupliran broj šaltera, jer je u zatvorenom prostoru, kako građani ne bi čekali na otvorenom. Doneta je odluka da ukoliko i pored svih ovih mera sugrađani koji ne stignu da izvade karticu a dobiju broj o zakazanom terminu, mogu da ga koriste kao validnu kartu do 5. februara.

Podsećamo da svi građani na 800 prodajnih mesta mogu da kupe papirnu nepersonalizovanu kartu koja im važi tri meseca a dopunjava se iznosom do 600 dinara, te i na taj način mogu da plate vožnju prevozom dok ne izvade personalizovanu karticu.

Napominjemo da će personalizovane kartice moći da se izvade i posle 1. februara, dodatna mesta se neće gasiti sve dok bude bilo potrebe, a posle toga šalteri za dobijanje ove vrste kartica nastaviće da rade u poslovnicama MTS-a, objektima „Tempa“, „Erste“ banke, Skenderbegovoj u GSP-u i na šalterima „Laste“, piše u saopštenju „Bus plus“ sistema. (danubeogradu.rs)

CENOVNIK:

Cenovnik