Naslovna » Porodica » Deca » Radionice za decu i mlade u Novom Beogradu

Radionice za decu i mlade u Novom Beogradu

Prijatelji dece opštine Novi Beograd, od 4. do 15. januara i to od 10.00 do 13.00 u OŠ „Ratko Mitrović“ (Omladinskih brigada 58), organizovaće kreativno-edukativnu radionicu za izradu mozaika.

Program je besplatan za decu i mlade (učenike VIII razreda osnovnih škola i srednjoškolce), a organizuje se pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu. Radionica „Keramika i vajarstvo“ za decu i mlade od sedam do 18 godina, učenike osnovnih i srednjih škola, uz sufinansiranje roditelja, organizovaće se u istom periodu, od 10.00 do 11.30. Dobrodošli su i učenici koji žive i školuju se u drugim gradovima, a u Beogradu provode dane zimskog školskog raspusta. Za obe radionice obezbeđen je materijal za rad.

Po završetku rada, svi polaznici će dobiti diplome. Voditelji su diplomirani slikari, keramičari sa Fakulteta primenjenih umetnosti, edukatori sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom i mladima, članovi ULUPUDS-a. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.