Naslovna » BG servis » Sanacija zatvorenih bazena u SC „11. april“

Sanacija zatvorenih bazena u SC „11. april“

Naredne nedelje počeće sanacija zatvorenih bazena u Sportskom centru „11. april“, čime će taj prostor posle 20 godina biti vraćen u funkciju.

Pripremni radovi krenuli su krajem prošle godine, kada je potpisan ugovor sa izvođačem radova. Investitor je grad Beograd, a projekat sprovodi Agencija za javne nabavke. Radovi će obuhvatiti sanaciju sva tri zatvorena bazena (olimpijskog, 50-metarskog, 25-metarskog i školskog, za obuku neplivača), kao i celokupnog prostora. Obimni radovi uključiće zamenu pločica, termoizalaciju krova, zamenu stakala, elektroradove, postavljanje mašinske instalacije: klimatizacije, ventilacije, podnog grejanja, kao i instalaciju vodovoda i kanalizacije.

Po ugovoru, radovi treba da budu gotovi do leta ove godine. Međutim, želja je investitora da kompletna rekonstrukcija bude gotova do 11. aprila 2012, datuma po kome centar nosi ime i kada opština Novi Beograd obeležava svoj dan.

U prvoj fazi, koja je trajala tokom 2009. i 2010. godine, završena je sanacija kotlarnice, podstanice, termoizolacija fasade, rekonstrukcija mokrih čvorova, svlačionica, zamena stolarije, ulazne nastrešnice, kao i svih drugih pratećih radova. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.