Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » TBF i „Pistaccio metallic“ u Beogradu

TBF i „Pistaccio metallic“ u Beogradu

Najatraktivniji hrvatski bend TBF, koji trenutno obara sve rekorde koncertnim „Pistaccio metallic“ spektaklom, po prvi put nastupiće u prestonici, u petak 27. januara od 21.00, u sali Amerikana u Domu omladine Beograda (Makedonska 22).

Čuvena šestorka iz Splita spremila je višesatnu svirku, puno plesa, gromoglasnog pevanja, smeha i zabave. Za njih kažu da kada ih slušate želite odmah i sada da ste na letovanju, da ste preplanuli, opušteni i veseli… ali, i da su direktni, kritični, hrabri i uvek beskrajno zabavni.

TBF se od nastanka 1990. godine, nametnuo jedinstvenom kombinacijom repa i hip hopa sa rok, fank soul i rege zvucima. Direktni tekstovi pesama prožeti lokalnim humorom i nepresušnom socijalnom tematikom, spotovi koji su uvek koncipirani kao mini filmovi i sjajni i originalni nastupi već godinama osvajaju razne generacije publike.

Ulaznice za nastup TBF u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima, putem sajta www.Eventim.rs, na blagajni DOB i u Dallas Music Shopu u Sremskoj 2. Cena ulaznice je 700 dinara, a na dan koncerta biće 900 dinara. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.