Naslovna » BG servis » City guide – nova mobilna aplikacija za turiste u Beogradu
City Guide - android
City Guide - android

City guide – nova mobilna aplikacija za turiste u Beogradu

Turistička organizacija Beograda i kompanija „Tehnicom Computers“ najavile su na Sajmu turizma najnoviju mobilnu aplikaciju namenjenu domaćim i stranim turistima.

TOB i Beograđani dobili su aplikaciju besplatno povodom dvadesetogodišnjice poslovanja ove kompanije. City guide android aplikacija namenjena je, pre svega, stranim i domaćim turistima, gostima Beograda, ali i svakome ko želi da se bliže upozna sa lepotama i znamenitostima grada, kao i mestima za izlazak ili odmor. Svi sadržaji su unapred integrisani u aplikaciju, tako da za njeno korišćenje neće biti potrebna aktivna internet-konekcija.

– Na ovogodišnjem nastupu na sajmu akcenat je na promociji i prezentaciji Beograda kao destinacije za kratak gradski odmor (siti brejk destinacije) sa mnogobrojnim kulturnim, sportskim i zabavnim događajima tokom godine. TOB je prezadovoljan zbog saradnje sa kompanijom „Tehnicom Computers“, koja će aplikacijom City guide napraviti korak napred u tehnološkom smislu – rekao je Dejan Veselinov, direktor Turističke organizacije Beograda.

Ovom prilikom Radoslav Radojević, direktor „Tehnicom Computersa“, rekao je da je ta kompanija prepoznala neophodnost postojanja ovakve aplikacije u metropoli kao što je grad Beograd.

– Proslava dvadesetogodišnjice firme je izuzetan povod da razvijemo sistem za pomoć turistima, jer smo želeli da našim znanjem doprinesemo razvoju turizma u Beogradu i Srbiji – istakao je Radojević. (Beoinfo)