Naslovna » Izlasci » Izložbe » Domaći dizajnici u Božidarcu
Domaći dizajnici
Domaći dizajnici

Domaći dizajnici u Božidarcu

U petak, 10. februara u 19.00, u Centru za kulturu „Božidarac“ (Radoslava Grujića 3), biće otvorena izložbe dizajnera Predraga Stakića i Ivana Apostolskog „Domaći dizajnici“.

Izložba je realizovana u saradnji sa projektom „Beograd – Evropska prestonica kulture 2020“ i opštinom Vračar, a otvoriće je Aleksandar Peković, predsednik organizacionog odbora „Beograd 2020“ i Igor Brakus, radio voditelj B92. Ulaz je slobodan. (Kasnije, iste večeri… na bini će se naći Naked i Night Passage u okviru druge večeri festivala Vračar Rocks.)

Predrag Stakić je dizajner iz Beograda i kreator međunarodnog logotipa za ljudska prava „Free as a man“. Ivan Apostolski je autor kratke izražajne forme pod nazivom „Graforizmi“, koji su objavljivani po raznim časopisima. Prenosimo u potpunosti njihovu najavu izložbe… (danubeogradu.rs)

 

[box_light]Republika Ujedinjene Hiber-nacije
objavljuje poternicu za domaćim dizajnicima:

PREDRAGOM STAKIĆEM I IVANOM APOSTOLSKIM

Optužena lica terete se za opštenarodno veledizajništvo koje narušava sveti poredak naše Ujedinjene Hiber-nacije i projekat velikog ujedinjenja u globalnu zajednicu ravnodušnih naroda – Ujedinjenu Stag-naciju. Nacionalno telo za borbu protiv dizajnika – SPOKOJ, nakon obavljenih istražnih radnji utvrdilo je sledeće:
Optuženi, Predrag Stakić i Ivan Apostolski oglušili su se o zakone Ujedinjene Hiber-nacije i u više navrata remetili ustavom zagarantovano pravo građana Ujedinjene Hiber-nacije na letargiju, monotoniju, nemaštovitost, neinventivnost, sveopštu inerciju i svetu praksu dnevnog spavanja.

Optužena lica su se neovlašćeno bavila zabranjenim aktivnostima stvaralaštva, kreativnosti i inventivnosti i tako uticali na pojedine nespremne građane, što je uzrokovalo druge zabranjene pojave, kao što su inspirativnost, entuzijazam, altruizam, pa čak i želja, nada i vera u bolje.

Njihovo dizajničko delovanje remeti sve ono što smo decenijama stvarali i preti da ozbiljnije utiče na svest i stanje naše hiber-nacije. Ivan Apostolski je poznat organima reda po mešanju u unutrašnja pitanja, među kojima se ističe ugrožavanje korupcije i izrada dizajna za takozvanu, samozvanu Agenciju za borbu protiv korupcije. Sa druge strane, Predrag Stakić je, kako su doznale naše tajne obaveštajne službe, učestvovao čak i u međunarodnim dizajničkim projektima. On je na tajnom globalnom skupu dizajnika i retorističkih organizacija, lično bio tvorac univerzalnog svetskog simbola za ljudska prava, što sve skupa ukazuje na jasnu povezanost i savezništvo sa najvećim dizajničkim i retorističkim organizacijama današnjice.

Dakle, radi se o krajnje opasnim, utreniranim i veštim dizajnicima, koji ne prezaju ni od čega, pa čak ni od menjanja realnosti.

Zaključak:
Ovlašćeno nacionalno telo SPOKOJ (Specijalna Propagandna Organizacija Koja Oblikuje Javnost), donosi ODLUKU da se imenovani, svim raspoloživim sredstvima, moraju što pre izvesti pred lice pravde, i držati tu ispred njega, dok se na licu pravde ne raširi jedan veliki osmeh spokoja i sigurnosti.[/box_light]

Isto to, samo malo drugačije…

 

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.