Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » Katapult XIII

Katapult XIII

U šoping molu Delta City, 7. i 8. marta od 10.00 do 22.00, biće održan martovski, dvodnevni modni bazar – Katapult XIII.

U saopštenju Pero Art centra između ostalog piše da je „Dan žena postao datum kada muškarci damama poklonima iskazuju ljubav, nežnost i poštovanje. Za sve one koji žele da unikatnim, ručno izrađenim nakitom i asesoarom obraduju posebne dame u svom životu, modni festival Katapult biće idealno mesto za pronalaženje najmaštovitijih i najoriginalnijih poklona“.

Organizatori su raspisali konkurs za ovaj bazar u centralnom atrijumu Delta Cityja, koji će biti otvoren do 24. februara. Svi zainteresovani za učešće mogu aplicirati sa radovima: nakit, rajfovi, garderoba, lampe,
naočare, keramika, tašne i ostali kreativni predmeti. Potrebno je poslati pet do osam fotografija radova i kontakt telefon na e-mail katapult@galerijapero.com

Modni bazar Katapult je osmislila Galerija Pero kao prodajnu izložbu koji treba da predstavi raznovrsnu, kreativnu, inspirativnu i unikatnu ponudu upotrebnih predmeta iz oblasti modnog dizajna i primenjene umetnosti. (danubeogradu.rs)

loading...