Izdvajamo
Naslovna » BG svaštara » Ljubavna olimpijada

Ljubavna olimpijada

Takmičenje „Ljubavna olimpijada“ biće održano u subotu i nedelju, 11. i 12. februara, od 15.00 do 19.00 i u ponedeljak 13. februara, od 17.00 do 19.00, na centralnom atrijumu Delta Cityja.

U susret Danu zaljubljenih, Delta City će organizovati takmičenje za sve one koji se tako osećaju. U svojevrsnoj ljubavnoj olimpijadi, zaljubljeni parovi koji se prijave na takmičenje, imaće priliku da se oprobaju u brzom ispijanju ljubavnog napitka, najdužem poljubcu, igri „toplo-hladno“, meraču ljubavi i mnogim drugim igrama, specijalno osmišljenim za ovu priliku. Program će voditi Luka Tešanović, a svakog dana, najbolja tri para biće nagrađena vrednim nagradama koje će obezbediti hotel Continental, apoteke „Celzius“ sa brendom Vichy i Delta City.

Takođe, svoju redovnu akciju „Klizanje za zaljubljene“, klizalište „Delta City Ice park“ produžava sve do 14. februara, čime će svi zaljubljeni parovi imati priliku da klizaju zajedno po ceni jedne karte, u bilo kom terminu. (danubeogradu.rs; foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.