Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Mikser Design Expo @ Mikser House

Mikser Design Expo @ Mikser House

U subotu, 11. februara od 17.00 do 21.00, u novom gradskom prostoru „Mikser House“ (Savamala, Karađorđeva 46), biće organizovana prodajna manifestacija Mikser Design Expo.

U cilju sve veće vidljivosti domaće kreativne scene, formiranju tržišta autorskog dizajna i animiranja potrebne publike, organizacija Mikser pokreće prodajnu platformu i poziva dizajnere da besplatno izlože kreacije, od industrijskog dizajna preko nameštaja, rasvete, opreme enterijera, upotrebnih predmeta, do proizvoda od recikliranih materijala.

Prijavljivanje kandidata je do srede, 8. februara u ponoć, slanjem maila na mde@mikser.rs, a u prijavi mora biti, pored osnovnih podataka, spisaka radova koji će se prodavati sa opisom i kontakti. Broj prodajnih mesta je ograničen na 50. Prijave ne podležu selekciji, već se prihvataju po redosledu prispeća. Finalni spisak učesnika biće objavljen u četvrtak, 9. februara u 12.00.

Mikser House organizovaće i DJ program i kafeteriju u prodajnom prostoru sa mogućnošću kupovine hrane i pića. Izlaganje i ulaz na „Mikser Design Expo“ su besplatni. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.