Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Phoebe Killdeer and The Short Straws u „Prometu“

Phoebe Killdeer and The Short Straws u „Prometu“

Pevačica benda Nouvelle Vague, Phoebe Killdeer (Fibi Kilder), nastupiće sa novim bendom The Short Straws, u subotu 17. februara od 21.00, u novom beogradskom klubu „Promet“ (Pariska 20). Cena ulaznice je 500 dinara, a u prodaji je samo 250 karata i mogu se kupiti u klubu.

Phoebe Killdeer je Karijeru započela sarađujući sa Basement Jaxx, Bang Gang i Nickom Caveom, a onda se pridružila bendu Nouvelle Vague. Prošle godine Phoebe osniva i drugi bend pod nazivom The Short Straws, koji vrtoglavi uspon doživljava posle svega nekoliko meseci postojanja, sa hitom „Fade Out Lines“ (soundtrack za blockbuster „Colombiana“). Od tog trenutka, Phoebe postaje zapažen izvođač na francuskoj i svetskoj muzičkoj sceni, na kojoj nastavlja da radi paralelno sa oba benda.

Ovaj nastup biće ujedno i najava/zagrevanje za veliki koncert – muzičko scenski performans sastava Nouvelle Vague koj i će biti održan 7. aprila u Beogradu, pod nazivom “The Dawn Of Innocence” u režiji poznatog francuskog koreografa Jean-Charles de Castelbajac-a, u organizaciji domaće produkcijske kuće ShowTime. Uskoro više i o ovom koncertu. (danubeogradu.rs)

Phoebe Killdeer – The Fade Out Line

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.