Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Pips, Chips & Videoclips u Amerikani

Pips, Chips & Videoclips u Amerikani

Kultni zagrebački alternativni sastav Pips, Chips & Videoclips, nedavno objavljeni živi DVD „2×2“, promovisaće u Srbiji 24. februara (21.00) koncertom u sali „Amerikana“ Doma omladine Beograda (Makedonska 22).

PC&VC će prirediti svirku samo za pozvane novinare i prijatelje benda, kao i za određen broj fanova koji će moći da prisustvuju ovom posebnom koncertnom događaju jer je u prodaji ograničen kontigent ulaznica po ceni od 500 dinara na blagajni DOB-a, kao i preko mreža Card Service i Eventim.

Bend je do sada u Srbiji nastupao pre nekoliko godina u Novom Sadu na festivalu Exit, kao i u Beogradu najpre samostalno u DOB-u, zatim u istoj dvorani prošle godine u okviru Long Night festivala i potom letos na Beer Festu.

„Dođite u DOB naprosto zato jer ćete, uveren sam, videti najbolji bend za koji ne znate. Iz ličnog iskustva znam koliko je teško da pronađem nešto što valja, a za šta još nisam čuo. To traganje može da bude pravi pakao. Zato, dođite – u našem slučaju zajeb nije varijanta“, poručuje frontmen Dubravko Ivaniš, poznat kao Astronaut Daddy. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.