Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Tony Cetinski u Areni

Tony Cetinski u Areni

U utorak, 14. februara od 20.00, u Beogradskoj areni nastupiće Tony Cetinski. Cene ulaznica su 1.900, 2.200, 2.400, 2.500, 2.700 i 2.900 dinara; prodajna mesta: Card Service, Eventim, Tiketline.

Tony Cetinski prošlogodišnjom turnejom „Furia Tour“ dokazao je da je jedan od najboljih pop izvođača u regionu. Njegova ljubav prema muzici, vokalne sposobnosti, energičan nastup i moć direktne komunikacije sa publikom, izazvali su oduševljenje svih posetilaca njegovih koncerata. Rasprodane dvorane u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini dokaz su i priznanje publike za 20 godina uspešne karijere. Koncert „Otkrivanje strasti“ je stepenica više i novi doživljaj koncerta za vernu publiku.

Reč je o projektu u kojem Cetinski sublimira strast prema roku koju nosi iz mladosti, popu s kojim živi i raste i strast prema klasici koju je otkrio u svojoj muzički zrelijoj fazi. Najavljeno je i nekoliko iznenađenja i gostiju. Tony Cetinski otpevaće u Areni svoje najlepše pop hitove, poput „Kad žena zavoli“, ali i svetske hitove u originalnim aranžmanima.

Krosover triologija „Otkrivanje strasti“ već imenom sugeriše na muzičko putovanje kroz tri muzička pravca, a sve složeno u jedan koncert. Čuće se Tonyjevo izvođenje „Karuza“, „Nessun Dorma“, ali i rok hitova „Here I Go Again“,“Final Countdown“… Sve pesme koje će Toni otpevati na beogradskom koncertu su prearanžirane.

Zbog velikog interesovanja za koncert puštene su u prodaju dodatne ulaznice za nivo 400, po ceni od 1.600 dinara.

Uz Cetinskog i njegov petnaestočlani bend, na sceni će biti 80 članova hora KUD „Branko Krsmanović“, kao i 74 člana Zagrebačke filharmonije, pod dirigentskom palicom Ive Lipanovića. Specijalni gosti biće pop pevačice Aleksandra Radović i Zorica Kondža, kao i prvak Opere Narodnog pozorišta u Beogradu Nikola Mijailović. (danubeogradu.rs)