Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Zimska mini turneja grupe Fit po Srbiji

Zimska mini turneja grupe Fit po Srbiji

Legendarni riječki sastav Fit, u okviru zimske turneje povodom objave novog studijskog albuma i proslave tridesetogodišnjice od osnivanja, održaće koncerte u Staroj Pazovi, Beogradu i Novom Sadu.

U utorak, 14. februara, Fit će podariti plimu emocija Staroj Pazovi, gde će održati besplatan koncert u Pozorišnoj sali za sve zaljubljene ili one koji će se baš te večeri zaljubiti uz vanvremenske hitove ovog sastava.

Četvrtak, 16. februar, i petak, 17. februar, rezervisani su za nastup u Beogradu. Klub „Atom Live“ (Cara Dušana 13) mesto je gde će se upriličiti susreti beogradske publike sa starim znancima iz Rijeke. Pre Fita publiku će zagrejati beogradska grupa Lates. Ulaznice su u prodaji na šanku kluba po ceni od 600 dinara, a na dan koncerta biće 800. Usled lošeg vremena karta se može poručiti na info@tmmpromo.net, a organizatori će je dostaviti na kućnu adresu.

Poslednji u ovoj seriji koncerata u regionu održaće se u novosadskom klubu „Route 66“ u subotu 18. februara. Cene ulaznica su kao u Beogradu, 600 u pretprodaji, odnosno 800 dinara na dan koncerta. Uvertiru koncerta napraviće grupa Inbox iz Bačke Topole.

Posle spota za „Kraljicu“, Fitovci su ekranizovali i pesmu „Vodimo ljubav“, sa poslednjeg albuma, koji se uz prva dva može besplatno preuzeti sa sajta www.fitrijeka.com.

– Tekstovi pesama na novom albumu nisu opterećeni dnevnom politikom i problemima. Mislim da ovoj regiji i ljudima ovde, između ostalog, treba puno ljubavi. „2011“ je ljubavni album. Srećan sam što naša publika zna za novi album, sve više se ‘skida’ i ‘deli’ i koliko vidim po reakcijama sviđa im se – kaže basista Miro Tešević, istovremeno pozivajuću publiku da dođe na koncerte: – Drago bi mi bilo da ta ista publika dođe na koncerte i otpeva pjesme zajedno sa nama. (danubeogradu.rs)