Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » 20. Maybelline Fashion Selection

20. Maybelline Fashion Selection

Od 25. marta do 9. aprila Beograd će biti centar modnih dešavanja. Najveći fashion event u regionu, Maybelline Fashion Selection, u organizaciji modne agencije Select, biće održan 20. put. Ekskluzivno, u skladu sa jubilejom, ljubitelji mode uživaće u novim kolekcijama najpoznatijih dizajnera i brendova u Beogradskoj areni i drugim prostorima.

Na otvaranju će biti organizovana velika retrospektivna revija „Prva decenija“, kojom će biti proslavljen jubilej, 20. Fashion Selection i 10 godina rada modne agencije Select. Dragana Grnčarski i Isidora Bjelica će predstaviti novu kolekciju svog brenda ID Esoteric.

U susret premijeri kultnog filma Džejmsa Kamerona u 3D produkciji „Titanik 3D“, kreator Nenad Sekirarski predstaviće glamurozne modele inspirisane ovim filmskim remek-delom. Posle ove revije biće održana ekskluzivna pretpremijera filma „Titanik 3D“.

Modni karavan uputiće se na Fashion Travel u prelepe Terme Laško u Sloveniji, gde će biti održana revija modne kuće Allegra.

Posetioci Ušće Shopping Centra ponovo će biti u prilici da uživaju u tri glamurozne revije, sa brojnim poznatim gostima.
Modna kuća „St. George“ prirediće još jedan kulturno-scenski spektakl, dok će dizajneri Marina Milovanović, Predrag Đuknić, Ivan Golubović, Katarina Petrović, Branislava Joka predstaviti svoje viđenje modnih trendova za narednu sezonu. Revije će imati i modna kuća „Passage“, kao i gosti iz Makedonije Seka i Meri Radončić i Nebojša Toleski. U šoping molu Delta City biće organizovana revija na kojoj će posetioci moći da vide ono što najpoznatiji brendovi predlažu za proleće i leto.

Tu je i Kids Fashion Day, dan mode za najmlađe, na kome će nastupiti brendovi „Chicco“, „Moj kroj“, „Domino Kids“. Jubilarni 20. Maybelline Fashion Selection biće završen dodelom nagrada najboljima 9. aprila. (danubeogradu.rs)

XX Fashion Selection - program