Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 50. Međunarodna izložba pasa svih rasa

50. Međunarodna izložba pasa svih rasa

U organizaciji Kinološkog saveza Republike Srbije, 18. marta (8.00-16.30), u hali 4 Beogradskog sajma (Bulevar vojvode Mišića 14) biće održana 50. Međunarodna izložba pasa svih rasa – CACIB Beograd.

Izložbu pasa organizuju dva puta godišnje – u proleće označava početak, a na jesen kraj kinološke sezone u našoj zemlji.

Za titulu najlepšeg psa izložbe takmiči se više od 1.200 pasa svih rasa iz celog sveta (oko 30 zemalja učesnica). Pse ocenjuje više od 20 eminentnih međunarodnih kinoloških sudija iz zemlje i inostranstva. Psi se takmiče u lepoti u kategorijama baby, junior, mladi, intermedia, zreli, veterani, šampioni i razred radnih pasa. Najlepši psi dobijaju prigodne nagrade – pehare, diplome, hranu za pse.

U okviru manifestacije održava se Agility Show – sportsko takmičenje vrhunski obučenih pasa, kao i Junior Handling – izbor za najboljeg mladog vodiča psa. Na kraju manifestacije se u centralnom ringu održava Best in Show – izbor za najlepšeg psa izložbe što je svakako i najatraktivniji deo manifestacije. U okviru ove izložbe svake godine se predstavljaju i brojni proizvođači hrane, opreme i kozmetičkih preparata za pse. (danubeogradu.rs)

loading...