Naslovna » Izlasci » Film » Artistik film: Mesec latino filma
Biutiful
Biutiful

Artistik film: Mesec latino filma

U prostorijama Artistik filma (Bulevar kralja Aleksandra 93) tokom marta biće priređen ciklus „Mesec latino filma“, svakog četvrtka.

Sa prevodom na srpski jezik, publika će moći da vidi pet filmova u kojima uloge tumače Havijer Bardem, Endi Garsija i drugi poznati glumci. Posle projekcija biće upriličena i latino žurka.

U četvrtak, 8. marta od 20.00, na repertoaru je drama „Biutiful“. Film meksičkog reditelja Alehandra Gonsalesa Injaritua snimljen je 2010, a glavnu ulogu tumači pomenuti Bardem. Prikazano je preživljavanje problematičnog čoveka koji se bori da pomiri samohrano očinstvo, ljubav, duhovnost, kriminal, krivicu i smrt u opasnom predgrađu moderne Barselone. Izdržava se od novca stečenog van zakona, ali njegova žrtva za decu ne poznaje granice.

Iste večeri od 22.30 biće prikazan film iz 1996. „Éxtasis“. Još jednom – Bardem, sa Lejre Berokal i Danijelom Guzmanom, nosioci su dela Marijana Barosa, o troje prijatelja koji ne žele da žive dosadnim životom svojih roditelja. Smišljaju plan o pljački i begu, ali bez ideje kuda da odu… (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.