Naslovna » Izlasci » Sport » Atletska trka oko Savskog jezera „Ada i zdravlje“

Atletska trka oko Savskog jezera „Ada i zdravlje“

Osamdeseta atletska trka oko Savskog jezera „Ada i zdravlje“ biće održana u subotu, 31. marta od 10.00, na Adi Ciganliji.

U trci može učestvovati svako ko želi, pod uslovom da je zdrav i sposoban da bez posledica pretrči ili prepešači stazu. Trka se odvija na kružnoj asfaltnoj stazi oko Savskog jezera, dugoj 7.700 metara.

Start i cilj su kod restorana „Jezero“, a učesnici se prijavljuju u prijemnom centru kod restorana od 8.30 do 9.30. Svaki učesnik trke dobiće diplomu sa upisanim rezultatom koji je postigao. Pobednici u muškoj i ženskoj konkurenciji dobijaju pehare, a tri prvoplasirana takmičara, u obe kategorije, dobiće medalje. Predviđen je i veći broj robnih nagrada.

Organizatori trke su Sportski savez Rakovice i Atletski klub „21. maj“, a pokrovitelji Sekretarijat za sport i omladinu i JP „Ada Ciganlija“. Više informacija može se dobiti u Sportskom savezu Rakovice na brojeve telefona 3051-855 i 3593-374. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.