Naslovna » Izlasci » Pozorište » Britanski humor uživo u Beogradu

Britanski humor uživo u Beogradu

Ljubitelji stand up komedije imaće ekskluzivnu priliku da se „uživo“ zabave uz čuveni britanski humor za koji će biti zaduženi stand up komičari trupe „London Calling Comedy Club“, 18. aprila od 20.00, u Domu omladine Beograda (Makedonska 22), za šta će biti potrebno izdvojiti 400 dinara koliko iznosi cena karte za ovaj interesantan događaj.

Srpski klub komedije Standup.rs organizuje prvo gostovanje stand up komičara iz Velike Britanije – zemlje sa čijeg tla je potekla ova vrsta komedije. Nastupiće troje mladih i talentovanih komičara iz organizacije „London Calling“: Dejna Aleksander (Dana Alexander), Nil Mekfarlajn (Neil McFarlane) i Havijer Harkvin (Javier Jarquin). Dejna sa velikim uspehom zabavlja britansku publiku, a teme za stand up nalazi u svom raznovrsnom životnom iskustvu, prijateljstvima i zabavnom jamajčanskom poreklu.

Nil MekFarlajn je započeo karijeru stand up komičara u rodnoj Škotskoj pre deset godina, a i dalje redovno nastupa u klubovima komedije u Glazgovu i Edinburgu. Živi i radi u Londonu. Havijeru pripada je uloga voditelja programa u Beogradu. Iza sebe ima veliki broj uspešnih nastupa u najpoznatijim klubovima stand up komedije u Engleskoj, na Novom Zelandu i u Australiji. Učestvovao je u TV humorističkim programima, kao i na poznatom svetskom festivalu stand up komedije u Edinburgu.

„London Calling Comedy Club“ je međunarodni projekat koji je osmislio hrvatski novinar i komičar, Nino Bantić, koji živi u Londonu, a želja mu je da na ovaj način engleski humor približi publici ovog regiona. (danubeogradu.rs)