Naslovna » Izlasci » Pozorište » Dve premijere na novoj Sceni „Stamenković“

Dve premijere na novoj Sceni „Stamenković“

Premijerom komedije „Ludi od terapije“ u režiji i adaptaciji Ivana Vukovića, svečano će biti otvorena 20. marta od 20.00, nova pozorišna scena u Beogradu – Scena „Stamenković“ u Ustanovi kulture „Palilula“. Druga premijera – 27. marta…

U predstavi koja je pre dvadeset godina igrana na Brodveju, uloge tumače Marko Živić, Suzana Lukić, Dragan Marinković, Danina Jeftić, Miki Damjanović, Milan Čučilović, Biljana Žurić i Dunja Jović. Kao izvršni producenti potpisuju se Marko Živić i Aleksandar Kukanjac. Predstava će ponovo biti igrana 23, 30. i 31. marta.

Promovišući naziv scene u Scena „Stamenković“, predsednik GO Palilula Danilo Bašić, rekao je da je srećan što poznavaoci pozorišta u gradu kažu da je ovo trenutno najlepša pozorišna dvorana u Beogradu.

Još jedna premijera zakazana je za 27. mart. Na novoj beogradskoj sceni biće po prvi put odigrana predstava „Pogodi ko dolazi na večeru“. U novom komadu Mirjane Bobić Mojsilović, uloge tumače Ljiljana Stjepanović, Boris Komnenić i Zlata Numanagić.

Ovo je priča o savremenim političkim, životnim, modnim i drugim trendovima: o žrtvovanju, ustupcima, čežnjama, istinama i sitnim lažima. Šta se događa kad Arnold Švarceneger pozove na večeru Moniku Beluči, u elitni restoran, za koji se rezervacija čeka godinama, i u koji mogu da uđu samo oni koji su ispunili sve uslove? (danubeogradu.rs)

Pogledajte repertoar Scene „Stamenković“ OVDE!