Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Irish Stew u „Božidarcu“

Irish Stew u „Božidarcu“

Bend Irish Stew of Sindidun će održati koncert u petak, 16. marta (20.00) u klubu „Božidarac“ (Radoslava Grujića 3) u okviru festivala „Vračar Rocks“. Povod je doček irskog praznika St. Patrick’s Day, koji se proslavlja dan kasnije 17. marta.

Članovi benda Irish Stew su poželeli da ovaj praznik dočekaju i proslave sa beogradskom publikom. Koncert, odnosno proslavu, dodatno će obogatiti mladi beogradski bend Cassidy’s Brewery, koji gaji nešto tvrđi irski zvuk i plesna grupa Celtic Rhythm koja se bavi irskim stepom.

Posle dva uspešna albuma „So Many Words“ (2005) i „Dare to Dream“ (2008), krajem prošle godine Irish Stew su objavili treći „New Tomorrow“. Album ima dva izdanja: CD izdanje na etiketi „One Records“ koje se može naći u svim CD šopovima i specijalno izdanje koje je dostupno za besplatni download na sajtu benda www.irishstew.net.

Irish Stew su Bojan Petrović (vokal i frula), Ana Milanović (violina), Ivan Đurić (bendžo), Nenad Gavrilov (gitara), Aleksandar Gospodinov (bas gitara) i Marko Jovanović (bubanj). (danubeogradu.rs)