Naslovna » BG svaštara » Kurs: Dekoracija uskršnjih jaja

Kurs: Dekoracija uskršnjih jaja

Udruženje građana KOD organizovaće dve dvodnevne radionice dekoracije drvenih jaja, u Kući Đure Jakšića (Skadarlija), i to radionice: Dekupaž tehnike (31. mart i 1. april od 15.00 do 18.00) i Tradicionalnu tehniku oslikavanja jaja (7. i 8. april od 12.00 do 15.00). Cena pojedinačnih kurseva je 2.700, a oba kursa 5.000 dinara.

Radionice obuhvataju kratak teoretski uvod i pripremu za rad na drvenim jajima: na ravnim površinama, poput rama za slike, kutijica, saksija, da bi se na kraju ovladalo tehnikama na ovalnoj površini jaja. Kurs omogućava polaznicima da razviju svoje kreativne veštine, a saznanja koja ponesu sa kursa, moći će samostalno da primenjuju i na drugim dekorativnim predmetima kao i da redizajniraju svoj nameštaj i sl.

Po ceni jednog kursa, roditelji mogu dovesti svoju decu na uzrastu od osam do 12 godina, besplatno, jer ovaj program ima za cilj kreativno druženje roditelja i dece u slobodno vreme. Više o tehnikama možete saznati OVDE!

Zainteresovani mogu da se jave na: 060/0227-180 ili na mail: grupakod@gmail.com. Ukoliko se prijavite na jednu od radionica preko sajta danubeogradu.rs (danubeogradu@gmail.com; subject: Vaskršnji kursevi) dobićete 10 % popusta. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.