Naslovna » Porodica » Deca » Lutkalište – Veliko dvorište 2012

Lutkalište – Veliko dvorište 2012

Predškolska ustanova „11. april“ iz Novog Beograda već sedmu godinu zaredom realizuje manifestaciju „Lutkalište – Veliko dvorište“. Ove godine biće održano u četvrtak, 29. marta od 11.00 u Malom pozorištu „Duško Radović“ (Goce Delčeva 1).

Na smotri dramskog stvaralaštva biće prezentovana postignuća ne samo dece iz novobeogradskih vrtića već i dece iz drugih beogradskih predškolskih ustanova. Na manifestaciji će učestvovati oko 300 mališana iz novobeogradskih vrtića sa svojim roditeljima i vaspitačima, učesnici i gosti drugih predškolskih ustanova Beograda i brojni posetioci, naši sugrađani.

Cilj manifestacije jeste negovanje dečijeg dramskog stvaralaštva, podrška i prezentacija svih oblika scenskog izraza u najranijem uzrastu. Dečije predstave čine spoj tradicije i savremenih tendencija u stvaralaštvu dece i odraslih u toku priprema i izvođenja predstava na sceni. Bogatstvo doživljaja, verbalnog i neverbalnog izražavanja, kreativnog izraza dece i odraslih deo je procesa stvaranja „Lutkališta – Velikog dvorišta“ i predstavljanja na njemu. Želja je da i ova manifestacija bude doprinos razmeni iskustava i građenja partnerskih odnosa među predškolskim ustanovama. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.