Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Metallica City na Ušću

Metallica City na Ušću

Koncert grupe Metallica na Ušću 8. maja biće veliki događaj za sve ljubitelje benda i tvrđeg zvuka koji će doneti bendovi Gojira i Machine Head. Organizatori Jelen Live i Arena Beograd saopštili su da će kapije biti otvorene od 17.00.

Od 18.30 očekuje se nastup grupe Gojira, a Machine Head će usijati atmosferu pred izlazak Džejmsa, Larsa, Kirka, Roberta i Gira na impozantnu scenu pred više desetina hiljada fanova. Iza scene, biće podignuto pravo privremeno naselje za muzičare i veliki broj tehničkog osoblja.

Da bi sve funkcionisalo u savršenom redu, biće zaduženo više od hiljadu ljudi. Članovi benda Metallica u Beograd stižu na dan koncerta i ovo će biti njihov drugi nastup na evropskoj turneji, koja će početi dan ranije, koncertom u Pragu. Iako je turneja posvećena čuvenom „Black albumu“, još je iznenađenje koja pesma će otvoriti koncert.

I dok su pripreme za koncert na koji se kod nas čeka sa najvećim nestrpljenjem već u toku, fanove će obradovati i limitirano izdanje albuma „Beyond Magnetic“ na vinilu koji će se u prodaji naći od 21. aprila. Ovo neće biti obična, crna ploča već u srebrnom izdanju sa ekskluzivnom Metallica nalepnicom. Album sadrži četiri uživo izvedene pesme (Hate Train, Just A Bullet Away, Hell And Back, Rebel Of Babylon) nastale kao miks pesama sa albuma „Death Magnetic“ na proslavi godišnjice u „Filmore Theatre“ u San Francisku održanoj u decembru prošle godine.

Kao što je ranije saopšteno, ulaznica za fan pit više nema u prodaji. U prodaji su ostale ulaznice za parter (3.300 dinara) i tribine sedenje (5.500 dinara). Ulaznice mogu da se kupe na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim prodajna mesta, Gigstix, „Ušće“ SC. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.