Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Film » Bioskopski repertoari » Operski spektakli u bioskopu „Cineplexx“

Operski spektakli u bioskopu „Cineplexx“

Prikazivanjem „Travijate“ u produkciji milanske Skale, 21. marta od 19.00, u bioskopu „Cineplexx“ (Delta City, Jurija Gagarina 16) počinje operska sezona.

Po prvi put u Srbiji, gledaoci će imati priliku da iz bioskopskih sedišta prate ekskluzivne nefilmske sadržaje, odnosno operske i baletske predstave u izvođenju ansambala prestižnih svetskih teatara. Na repertoaru bioskopa „Cineplexx“ naći će se tokom marta, aprila, maja, juna i jula šest visoko kvalitetnih snimaka poznatih operskih naslova, da bi od septembra krenuli uživo prenosi iz čuvene njujorške Metropoliten opere, milanske Skale i moskovskog Boljšoj teatra.

Glavne uloge u ovim operama pripadaju aktuelnim operskim divama Danijeli Desi, Angeli Georgiu i Ani Netrebko. Ovi fantastični vokali, veličanstvene scenografije, bogati kostimi i vrhunska produkcija pružiće posetiocima bioskopa i ljubiteljima ovog žanra nesvakidašnji bioskopsko-operski doživljaj.

Za ove spektakle zainteresovani će imati mogućnost pretplate. Rezervacije će biti moguće od 8. marta. Više informacija može se naći na www.cineplexx.rs. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.