Naslovna » BG špijun » Otvaranje bioskopa „Cineplexx“ u Kragujevcu

Otvaranje bioskopa „Cineplexx“ u Kragujevcu

U novom šoping molu „Kragujevac Plaza“ 20. marta biće otvoren još jedan digitalni bioskop iz porodice „Cineplexx“ multipleksa, čije je sedište u Beču. Prvi je otvoren u Beogradu, decembra 2011.

Ovaj multipleks u Kragujevcu ima šest sala i oko 1.100 mesta. Sve sale će biti digitalizovane, opremljene Real D sistemom za 3D projekcije i profesionalnim Dolby ozvučenjem koje obezbeđuje visok kvalitet zvuka. Zahvaljujući kvalitetu slike koju obezbeđuje i udobnosti 3D naočara, Real D je najrasprostranjeniji sistem za 3D projekcije u svetu. Real D naočare izgledaju kao naočare za sunce – lagane su, prijatne i deci, mogu se nositi i preko naočara za vid, i recikliraju se posle upotrebe.

Na dan otvaranja, posetioci bioskopa „Cineplexx“ u Kragujevcu, moći će da pogledaju aktuelne filmske naslove: „Čelična lejdi“, „Glumac“, „Star Wars epizoda 1: fantomska pretnja 3D“, „Ronal Varvarin 3D“ i druge. Lokalne premijere domaćih filmova uz prisustvo filmskih ekipa biće prikazane narednih dana. Premijera igrano-dokumentarnog filma „Žućko – priča o Radivoju Koraću“ planirana je za 21. mart, „Crna Zorica“, nova crna komedija, biće prikazana 22. marta, dok će 23. marta biti prikazan trenutno najgledaniji film u Srbiji „Šešir profesora Koste Vujića“.

Cineplexx - RealD3D - logoPored filmova, tokom prvih dana rada, od 20. do 25. marta, u bioskopu će biti organizovani i mnogobrojni zabavni prateći programi, namenjeni porodicama, deci, mladima. Tako će se novim bioskopom šetati maskota popularne veverice Alvina i kokica Popi, maskota bioskopa, zatim mađioničari Džigi i Laki, kao i kostimirani likovi iz čuvene sage „Star Wars“. (danubeogradu.rs)

loading...