Naslovna » Izlasci » Film » Prva gradska tweetup premijera: „Ronal Varvarin 3D“

Prva gradska tweetup premijera: „Ronal Varvarin 3D“

U bioskopu „Cineplexx“ (Delta City) 22. marta od 19.00 biće organizovana prva tvitap premijera – specijalna projekcija filma „Ronal Varvarin 3D“ za korisnike Twittera.

Korisnici i korisnice Tvitera su preko MCF naloga na Tviteru (@MCFMegaComFilm) pozvani da retvituju trejler za „Ronala 3D“, uz hašteg #ronal3D, i tako osvoje ulaznicu za ovu premijeru. Radi kompletnog bioskopskog ugođaja, za sve gledaoce na tvitap premijeri obezbeđene su i kokice.

„Ronal Varvarin 3D“ je danska parodija na stereotipe o mišićavim Varvarima, mačevima i čarolijama. Oni koji su voleli Konana i Crvenu Sonju, voleće i Ronala, jer je potpuno drugačiji od njih. Oni koji nikada nisu upoznali Varvare odmah će ih zavoleti pošto upoznaju Ronala. Nijedna sličnost sa poznatim Varvarima nije slučajna, zato, između ostalog, liku amazonske kraljice glas daje Brigit Nilsen, poznata upravo po ulozi Crvene Sonje.

„Ronal Varvarin 3D“ je moderan, evropski film koji se brutalnim humorom igra i razračunava sa raznim stereotipima, naročito ukorenjenim stereotipima o muškarcima i ženama, te je zbog toga zanimljiv korisnicima i korisnicama Tvitera, među kojima ima mnogo mladih, urbanih korisnika Interneta, zainteresovanih za dobru zabavu, ali i alternative holivudskoj produkciji. (danubeogradu.rs)