Naslovna » BG servis » RTV Studio B 1. aprila slavi 42. rođendan

RTV Studio B 1. aprila slavi 42. rođendan

U nedelju, 1. aprila u 12.00, biće otkrivena tabla sećanja na Đoku Vješticu, na platou kod fontane „Vrelo života“, ispred Palate „Beograd“, koji odnedavno i zvanično nosi naziv Plato Đoke Vještice.

To će biti početak proslave 42. rođendana RTV Studio B. Tom prilikom biće dodeljene i tradicionalne nagrade „Najbeograđani“, koju dodeljuje ova medijska kuća. Studio B će slušaocima i gledaocima deliti i poklone. Tako će se slavlju pridružiti autor najzanimljivije ispovesti u okviru rođendanske akcije „Kako smo slušali radio“, u kojoj su poštovaoci tog medija pričali o tome kako su, zašto, gde i na čemu slušali Studio B.

Studio B će 1. aprila za sugrađane u bioskopu „Cineplexx“ u Delta Cityju obezbediti besplatne projekcije filmova u kojima je „glumio“ Studio B: u 16.00 „Neka druga žena“, reditelja Mikija Stamenkovića; u 18.00 „Davitelj protiv davitelja“, reditelja Slobodana Šijana; u 20.00 će biti upriličena srpska bioskopska premijera najnagrađivanijeg filma sezone, dobitnika oskara 2012, filma „Razvod – Nader i Simin“, reditelja Asgara Farhadija. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.