Naslovna » BG svaštara » Sreda za ljubitelje prolećnih putovanja u bioskopu „Cineplexx“

Sreda za ljubitelje prolećnih putovanja u bioskopu „Cineplexx“

Svake srede, od 14. marta do 18. aprila, posetioci bioskopa će uz ulaznicu dobijati kupon koji će im pružiti šansu da osvoje putovanje za troje u Italiju ili Mađarsku.

Kako se proleće bliži, turistička agencija „Rapsody travel“ i bioskop „Cineplexx“ u šoping molu „Delta city“ organizuju akciju „Povedi ekipu na Spring break i provedi se kao na filmu“. Na kuponu su pitanja na koja treba tačno da se odgovori a kupon da se ubaci u kutiju u holu bioskopa. Najsrećniji kuponi osvojiće putovanje za tri osobe u Italiju ili Mađarsku, koje će trajati od 28. aprila do 2. maja.

Spring break putovanja namenjena su mladima koji žele da uživaju u putovanjima, zabavama i druženju. Oni koji osvoje putovanje u Italiju imaće priliku da vide Rimini, grad poznat po peščanim plažama i uzbudljivom noćnom životu. „Prolećni raspust“ u Mađarskoj pružiće putnicima nezaboravan provod i mnogobrojne žurke na Balatonu, najvećem jezeru u Centralnoj Evropi.

Detalji o ovoj akciji mogu se naći na fejsbuk stranici bioskopa Cineplexx Srbija i veb adresama www.cineplexx.rs i www.rapsodytravel.com, gde će biti objavljeni dobitnici 20. aprila. (danubeogradu.rs)