Naslovna » Izlasci » Sport » Takmičenje žena na Olimpu

Takmičenje žena na Olimpu

Tradicionalna osmomartovska takmičenja žena sa invaliditetom biće održana u četvrtak, 8. marta od 11.00 u Sportskom centru „Olimp“ (Vjekoslava Kovača 11).

Počasni gost manifestacije biće naša trofejna sportistkinja Jasna Šekarić, a manifestaciju će otvoriti Milan Popović, predsednik GO Zvezdara. Među učesnicama će biti i najbolje sportistkinje sa invaliditetom iz Beograda – Zorica Popadić, Sanja Mitrović, Mira Ilić Đuričin, Danijela Jovanović.

Svi učesnici će imati priliku da se takmiče u šest sportskih disciplina: stoni tenis, boćanje, pikado, precizna vožnja elektromotornih kolica, bacanje pločica i viseća kuglana. Aikido klub „Zatoiči“, Plesni klub „Beohwheel’s“ i Stonoteniski klub osoba sa invaliditetom Beograda prikazaće prezentaciju sportova kojima se bave osobe sa invaliditetom: aikido, ples u kolicima, stoni tenis… Program će završiti volonteri i članovi Udruženja tumača znakovnog jezika (UTLOSS), koji će uz muziku i ples otpevati dve pesme na znakovnom jeziku.

Organizator takmičenja je Savez za sport i rekreaciju osoba sa invaliditetom Beograda u partnerstvu sa Kancelarijom za pomoć ososbama sa invaliditetom GO Zvezdara (koja obeležava sedam godina rada) i Društvom za sport i rekreaciju invalida opštine Zvezdara. (danubeogradu.rs)

loading...