Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Top Job 12. i 13. marta

Top Job 12. i 13. marta

Sajam zapošljavanja Top Job biće održan po treći put u Belexpo centru (Španskih boraca 74a) u Novom Beogradu, 12. (11.00-19.00) i 13. marta (10.00-18.00). Ulaz je besplatan.

Cilj sajma je da doprinese zapošljavanju ugroženih grupa kao što su osobe sa invaliditetom i mladi, pa će shodno tome ove godine sajam i biti posvećen mladim talentima za kojima će biti najveća potražnja.

Najtraženiji su inženjeri i IT stručnjaci što će se i videti po potražnji firmi Asseco, Fiat ili Tigar Tyers. Pored ovih kompanija među izlagačima će se naći i Ball Packaging Europe, SDI Bocconi School of Managament, Cotrugli Business School, Delhaize Serbia, Državna lutrija Srbije, Ernst & Young, Human Capital, Lako do posla, Infostud, Forum mladih sa invaliditetom…

Na sajmu će biti organizovana i predavanja posvećena bitnosti povezanosti obrazovanja i zapošljavanja.

Dugogodišnji partner sajma je Nacionalna služba za zapošljavanje a sajam podržavaju i Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo rada i socijalne politike i Privredna komora Srbije. Više informacija o slobodnim radnim mestima pogledajte na topjob.rs/poslovi-ponuda. (danubeogradu.rs)

loading...