Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Trampililili – dan trampe

Trampililili – dan trampe

U saradnji sa Mikserom, Jungle Tribe organizuje dan trampe „Trampililili“, 1. aprila od 12.00 do 16.00 u prostoru Mikser House (Karađorđeva 46, Savamala).

U fokusu trampe biće polovni delovi kompjutera koje ćemo sklopiti u upotrebljive računare i donirati ih osnovnim školama u saradnji sa Kancelarijom za mlade Gradske uprave grada Beograda. Svi neupotrebljivi delovi biće reciklirani. Pored kompjuterskih delova učesnici mogu donositi bilo koje druge stvari – knjige, odeću, igračke, aksesoare za kuću koje mogu trampiti za neki drugi komad koji će poneti kući.

Kuriozitet događaja je ručak iz kotla u čijem će serviranju učestvovati poznati sportista. Trampi će se priključiti i druge ličnosti iz javnog života, poput Marka Somborca – koji će ovu trampu obogatiti svojim karikaturama.

Sve pristune zabavljaće cirkusanti Cirkussfere – škole salse, kapoeire i bendovi iznenađenja. Pored toga, deo „Mikser House“-a biće pretvoren u „ćoše za slobodno izražavanje“ koje će voditi stand-up komičari u prvoaprilskom duhu.

Za najkreativnije trampe i posetioce organizatori su pripremili poklone: Ulaznice za Exit festival, ulaznice za Freak Show – interaktivnu pozorišnu žurku i prolećno putovanje u Krakov za dvoje. Ovu manifestaciju podržala je i fondacija „Ana i Vlade Divac“. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.