Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 38. Međunarodni sajam građevinarstva

38. Međunarodni sajam građevinarstva

Od 24. do 28. aprila biće održan 38. Međunarodni sajam građevinarstva na Beogradskom sajmu (Bulevar vojvode Mišića 14). Pojedinačne ulaznice koštaju 500 dinara, a cena ulaznica za grupne posete je 350 dinara. Ulaz za učenike stručnih škola i fakulteta je besplatan. Parking se plaća 200 dinara na sat.

Pod sloganom „U toku“ u svih sedam hala i na najatraktivnijem otvorenom izložbenom prostoru predstaviće se 850 izlagača, od kojih 256 dolazi iz 26 zemalja. SEEBBE 2012 je i ove godine okupio sve domaće i strane lidere u proizvodnji građevinskog materijala, a zastupljene su i sve oblasti građavinarstva, od najsavremenijih materijala, opreme, alata i mašina, preko inovacija u projektovanju i upravljanju projektima, do najaktuelnijih sistema gradnje.

Za Sajam građevinarstva pripremljen je bogat stručni prateći program, a kroz tradicionalne nacionalne izložbe predstaviće se šest zemalja – Italija, Rumunija, Turska, Hrvatska, Mađarska i Tajvan. Kao i svake godine, za novitete u građevinarstvu biće dodeljene nagrade „Nova vizura“ i „Posebno priznanje“.

U saradnji sa Agencijom za energetsku efikasnost Beogradski sajam i ove godine nastavlja akciju „Obojimo zeleno“. Na 45 štandova naći će se veliki zeleni baloni, kao jasno vidljiv znak da se radi o izlagačima čiji proizvodi ili usluge ispunjavaju savremene ekološke zahteve.

Radno vreme manifestacije je od 10.00 do 19.00. Sajam se jedino u subotu, na dan zatvaranja, završava u 17.00. (danubeogradu.rs)

loading...