Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Career Days 2012

Career Days 2012

U četvrtak 19. i petak 20. aprila od 11.00 do 19.00 u Belexpo centru (Španskih boraca 74a) biće održani ovogodišnji Career Days. Ulaz je besplatan.

Projekat međunarodne studentske organizacije AIESEC, dvodnevni je sajam edukacija, praksi i poslova. Sa osamnaest godina dugom tradicijom, sajam predstavlja centralni događaj te vrste u regionu. Od nesebične ideje o pomoći mladim ljudima da rade na razvoju svoje karijere, „Career Days“ je iz godine u godinu rastao, menjao se i prilagođavao da bi postao ovo što danas predstavlja.

Sajam je zamišljen kao višestruko sadržajan događaj i bazira se na tri segmenta: edukacijama, praksama i poslovima. Edukacije će biti ostvarene kroz niz interaktivnih radionica i simulacija koje će držati najkvalitetniji predavači. U za to predviđenim prostorijama, takozvanim boxovima, kompanije učesnice će prenositi svoja znanja i iskustva na najrazličitije teme.

Prakse su jedna od pogodnosti sa kojom će neki posetioci napustiti ovogodišnji „Career Days“ sajam. Na otvorenim štandovima kompanija učesnica svima se pruža prilika da razgovaraju sa njihovim predstavnicima i da, ukoliko svojim kvalifikacijama zadovoljavaju kriterijume, dobiju i vredno praktično iskustvo u istim.

Poslovi – najveći problem današnjih akademaca moguće je rešiti dolaskom na sajam i ostavljanjem svog CV-a. Kompanijama koje imaju otvorena radna mesta baza CV-a stoji na raspolaganju godinu dana, što znači da su šanse za zaposlenje velike. Mogućnosti koje se pružaju, kao i niz drugih zanimljivosti i iznenađenja koja će prati otvaranje i odvijanje sajma dovoljan su motiv za dolazak na „Career Days“. (danubeogradu.rs)