Naslovna » BG servis » Formiranje nove pijace u naselju Borča

Formiranje nove pijace u naselju Borča

JKP „Gradske pijace“ započele su projekat razvoja mreže malih pijaca u naseljima. Ideja projekta je da svaki kraj ima svoju pijacu, kako bi sugrađani imali mogućnost kupovine svežih namirnica u svom komšiluku.

Na inicijativu građana, pijacu u naseljima prvo će dobiti sugrađani žive u naselju Borča, dok se formiranje drugih lokacija na teritoriji opštine Palilula očekuje nakon dobijanja svih neophodnih dozvola i saglasnosti.

JKP „Gradske pijace“, u saradnji sa gradskom opštinom Palilula, formiraće novu pijacu na prostoru koji do sada nije bio iskorišćen, u Ulici ratnih vojnih invalida bb. U okviru adaptacije i uređenja prostora, završeni su molersko-farbarski radovi, adaptacija javne česme, dok će u toku nedelje pijaca biti opremljena neophodnom pijačnom opremom.

Svi zainteresovani zakupci tezgi mogu se obratiti Upravi pijace „Blok 44“ na telefon 011/2158-232 i 064/8307-066 od utorka do nedelje, od 8.00 do 14.00. Osoba za kontakt Zoran Roš, koordinator u Sektoru za pijačne usluge. Svi zainteresovani zakupci biće oslobođeni plaćanja pijačarine za mesec maj. (Beoinfo)