Naslovna » Porodica » Deca » Kid’s Fashion Weekend 05 u Delta Cityju

Kid’s Fashion Weekend 05 u Delta Cityju

Modna manifestacija za decu i tinejdžere – Kid’s Fashion Weekend 05, uz podršku Skupštine grada Beograda i u organizaciji Afirmativnog centra, biće održana od 27. do 29. aprila, u Delta Cityju.

Na ovoj tradicionalnoj beogradskoj manifestaciji, učestvovaće mnogi renomirani brendovi – Idexe, Aldo, Mango, Moj kroj, Ninia, Monsoon, Beba kids, Hello Kitty, koji će na revijama prolećnog vikenda mode za decu i tinejdžere, predstaviti najnovije modne trendove za predstojeću sezonu. Tokom trajanja same manifestacije, pored mnogobrojnih revija na velikoj sceni, program će biti obogaćen i raznovrsnim pratećim sadržajima, animacijom, muzičkim programom i promocijama dečijih knjiga.

Svečano otvaranje Kid’s Fashion Weekenda zakazano je za petak u 18.00, kad će nastupiti polaznici muzičke radionice „Mari Mari“.

U subotu od 13.00, biće održana predstava „Vesela kapljica vode“, posle koje će uslediti izbor za najlepše stilizovanog dečaka i devojčicu (do četiri godine starosti) kao i izbor za najlepše stilizovanu mamu Kid’s Fashion Weekenda. Zainteresovani posetioci moći će da se prijave za takmičenje na samom događaju, a učesnike očekuju vredne nagrade.

U nedelju od 17.00, kroz javni čas Sephora šminkera i revijom predlog frizura za matursko veče, biće održan performans manekena Afirmativnog centra. Uz mnogo zabave i dobrog raspoloženja, posetioci šoping mola Delta City, upoznaće najnovije trendove iz sveta dečije mode i uživati u bogatom pratećem programu prolećnog Kids Fashion Weekenda 05. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.