Naslovna » BG svaštara » Promocije » Nedelja restorana 2012

Nedelja restorana 2012

Od 19. do 26. aprila biće organizovana Koka Kola Zero Nedelja restorana, jedinstvena manifestacija koja će biti prvi put organizovana u Beogradu.

Atraktivnom ponudom u beogradskim restoranima, kao i zanimljivim programom pratećih dogadjanja, manifestacija daje novu gastronomsku, turističku i kulturnu dimenziju dinamičnom đivotu prestonice, stavljajući u fokus restorane po kojima je naš grad posebno prepoznatljiv.

Pedeset probranih restorana će u ovim danima kompletan meni/ predjelo, supa, glavno jelo i desert / nuditi po promotivnoj ceni od 999 dinara. Na spisku učesnika zastupljeni su različiti trendovi u kulinarstvu, od tradicionalne, do moderne i postmoderne kuhinje. Spisak restorana biće objavljen OVDE.

Poseban segment Nedelje restorana podržava promociju „Dog Frendli“ restorane koji dozvoljavaju i ulazak kućnih ljubimaca. Nedelju restorana obogatiće i prateći program u vidu izlođbe foptografija na temu – kulinarstvo u objektivu. Projekat se realizuje uz podršku Grada Beograda, Turističke organizacije Beograda, kao i Kulinarske federacije Srbije. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.