Naslovna » Izlasci » Sport » Novak ne igra u Beogradu

Novak ne igra u Beogradu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odlučio je da ipak ne nastupi na ovogodišnjem Serbia Openu koji se od 28. aprila do 6. maja igra u Beogradu.

– U dogovoru sa porodicom doneo sam odluku da ove godine ne učestvujem na našem turniru i da probam da vratim mir koji mi je preko potreban. Ovo je sasvim sigurno jedna od najtežih odluka u svojoj dosadašnjoj karijeri, ali nemoguće je da igram narednih dana i mislim na tenis, kad su mi neke druge stvari u glavi – rekao je Đoković.

Prvi teniser sveta je istakao da zbog velikog pritiska i situacije koja ga je zadesila, nije mentalno spreman i sposoban za turnir.

– U dogovoru sa Novakom danas smo doneli odluku da je najbolje u ovom trenutku da preskoči ovogodičnji Serbia Open. Njemu je izuzetno žao što neće imati priliku da brani titulu u Beogradu i da se predstavi zemljacima – istakao je direktor turnira Goran Đoković.

Ime igrača koji će zameniti Novaka Đokovića u žrebu Serbia Opena, kao i imena trojice dobitnika vajld karti za nastup u Beogradu biće naknadno saopšteni. (danubeogradu.rs)

NAJAVA TURNIRA