Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi albumi » Novi album: Kelly Clarkson – Stronger

Novi album: Kelly Clarkson – Stronger

Pobednica Američkog Idola 2002.godine, Kelly Clarkson poslednjih meseci apsolutno vlada svetskim muzičkim etrom, pa ta manija nije zaobišla ni nas. Nema komercijalne radio stanice u Srbiji koja ne zavrti singl „Stronger (What Doesn’t Kill You)“ bar tri puta dnevno! Na Bilboardovoj listi top 100 najboljih pop pesama, ova pesma se nalazi tri meseca, a već nedeljama je ‘zacementirana’ na mestu prvom mestu.

Album „Stronger“ (Sony/Menart) se nalazi u prodaji i u našim muzičkim radnjama od kraja 2011. Muzička kritika ocenila ga je kao najbolji rad ove pevačice i kantautorke. Zbog prvog singla sa tog albuma, pesme „Mr. Know It All“, magazin Entertainment Weekly je nazvao Kelly „Samurajem u rušenju muškaraca“.

I zaista, Kelly Clarkson je stekla milione odanih obožavalaca impulsivnim, direktnim stihovima. Njene hit pesme „Miss Independent“, „Since U Been Gone“, „Walk Away“, „Never Again“, „Mr. Know It All“ i sada „Stronger (What Doesn’t Kill You)“ su glasne, ohrabrujuće himne koje Kelly ume da iznese do kraja svojim moćnim i jakim glasom kao i stabilnom pojavom i držanjem.

Za rezonantan i muzički raznovrstan album „Stronger“, Klarksonova kaže da je inspirisan muzikom Tine Turner, Princea, Sheryl Crow i Radiohead! (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.