Naslovna » BG špijun » Nowhere Extreme Party Vol. 2

Nowhere Extreme Party Vol. 2

Nowhere Extreme Party, od 28. aprila do 2. maja, na Tari u Crnoj Gori okupiće neafirmisane, ali kvalitetne beogradske DJ-eve – Vandala Stevea, Aleksandra Bojovića i Red Bull DJ Crew koji će tokom ovog trodnevnog festivala animirati više od 300 ljudi iz cele Srbije.

Iako se festival pod ovim imenom održava drugu godinu za redom, ovaj koncept prvog maja, kako kažu organizatori – postoji unazad pet godina.

„Iz godine u godinu se broj posetioca povećava, sve su veća očekivanja od nas i mi ih, čini mi se ispunjavamo. Ovo je sasvim drugačiji festival – ono što ga razlikuje su fakultativne aktivnosti tokom dana i netaknuta priroda u kojoj je smešten“ – kažu iz organizacije Puzzle Group.

Smeštaj u šatorima ili bungalovima u prirodi ima posebnu čar pogotovo kada u njih odlazite tek kada svane a budite se dovoljno rano da biste sutradan izdržali 17 km niz brzu Taru u čamcu.

Adrenalinski park koji nudi spuštanje niz 30 m visoku stenu sa alpinističkom opremom, prelazak preko kanjona Tare koturom, prelazak prekog starog mosta bez neophodnih gazišta i paintball će zadovolji potrebe i onih najekstremnijih.

U cenu koja iznosi 49 evra za tri dana festivala, uračunat je i smeštaj u šatorima i rafting kao i ostale neophodne takse (boravišne i eko). (danubeogradu.rs)

Nowhere Extreme Party (foto: Ružica Milovanović)  Nowhere Extreme Party (foto: Ružica Milovanović)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.