Naslovna » Izlasci » Film » Osvetnici (The Avengers)

Osvetnici (The Avengers)

Premijera dugoočekivanog hit filma „Osvetnici 3D“ (The Avengers) biće upriličena 2. maja od 20.00 u bioskopu „Kolosej“ („Ušće“ SC). Karte su u prodaji na blagajni bioskopa. Ova SF akcija scenariste i reditelja Džosa Vidona prikazivaće se u bioskopima od 3. maja.

U filmu, koji će 28. aprila zatvoriti filmski festival Tribeka, uloge tumače Robert Dauni Džunior, Kris Evans, Mark Rufalo, Kris Hemsvort, Skarlet Johanson, Džeremi Rener, Tom Hidlston, kao i Stelan Skarsgard i Semjuel L. Džekson.

Dobro poznati Marvelovi superheroji: Iron Man, Neverovatni Halk, Tor, Kapetan Amerika, Hokaj i Crna Udovica odazvaće se pozivu na akciju kad Nik Fjuri, direktor agencije zadužene za internacionalno održavanje mira poznate pod imenom ŠILD, započne odvažnu misiju okupljanja tima Osvetnika kako bi porazio neočekivanog neprijatelja koji preti da ugrozi ceo svet.

Uprkos tome što će sastaviti ultimativni tim snova, Nik Fjuri i njegov dugogodišnji saradnik agent Koulson, moraće da nađu način da ubede superheroje da rade zajedno, a ne jedni protiv drugih, kad moćni i opasni Loki dođe u posed kosmičke Kocke i njenih neograničenih moći. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.