Naslovna » Izlasci » Film » Bioskopski repertoari » Prolećni raspust uz „Cineplexx“

Prolećni raspust uz „Cineplexx“

Tokom školskog prolećnog raspusta, počevši od 9. aprila, u multipleksima „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu i radnim danima prikazivaće se filmovi, kao vikendom, u jutarnjim terminima od 10.00. Raspored filmskih projekcija će biti isti kao i vikendom.

Najmlađe posetioce i posetiteljke bioskopa očekuje „Titef 3D“, animirani sinhronizovani film, rađen po kultnom francuskom strip junaku, zatim sinhronizovana avantura o veveričjem muzičkom bendu „Alvin i veverice 3: Urnebesni brodolom“, uvek aktuelna priča o malim plavim bićima „Štrumpfovi 3D“, nastavak pingvinske avanture „Happy Feet 2 3D“ i drugi.

Pored animiranih filmova, na repertoaru se nalazi bogatstvo žanrova. Od 5. aprila se prikazuje „Titanik“, tragična ljubavna priča za sva vremena, koja se ove godine, povodom stogodišnjice velike nesreće, pojavila u novom izdanju, konvertovana u 3D. Takođe, od 5. aprila se prikazuje novi nastavak tinejdžerske komedije „Američka pita: ponovo na okupu“. Osim toga, može se pogledati i mitološka avantura „Gnev Titana 3D“, zatim „Igre gladi“, film snimljen po bestseleru Suzan Kolins, pa „Čelična lejdi“, domaća ostvarenja „Ustanička ulica“ i „Crna Zorica“ i ostali. (danubeogradu.rs)

»»» Pogledajte repertoar «««

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.