Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Treći Porodični sajam ispred „Ušća“

Treći Porodični sajam ispred „Ušća“

Treći Porodični sajam pod nazivom „Najbolji prijatelj vašeg deteta“ biće organizovan 28. i 29. aprila ispred „Ušće“ Shopping Centra, od 10.00 do 20.00.

Za sve roditelje i njihove mališane biće organizovane kreativne i edukativno-zabavne radionice, kvizovi, pozorišne predstave i igraonice gde će moći da se zabave, opuste i podele predivne trenutke sa najbližima. Najmlađi posetioci će svoj takmičarski duh pokazati u trkama autićima, bebi puzijadi, karaokama i izboru za „najslađe“ dete sajma, a moći se da se druže i sa maskotama, klovnovima i mađioničarima.

Cilj ovogodišnje manifestacije je, između ostalog, da se mladi parovi upoznaju sa najnovijim uslugama koje pomažu u podizanju dece i motivišu na odluku da postanu roditelji, uprkos poslovnim obavezama i nedostatku vremena koje prati savremeni način života. Na najčešća pitanja roditelja iz različitih oblasti, odgovaraće stručnjaci iz oblasti pedijatrije i dečje psihologije.

Turistička organizacija Beograda će tokom trajanja Porodičnog sajma organizovati nekoliko predavanja o turističkim atrakcijama u Beogradu za najmlađe, kao i anketu šta se najviše deci dopada u Beogradu, dok će uz podršku Sekretarijata za dečju zaštitu i opštine Novi Beograd, na sajmu biti predstavljeni i pojedini beogradski vrtići i mališani koji ih pohađaju.

Organizator manifestacije je agencija „New Look Plus“, uz podršku „Ušće“ SC, TOB, Sekretarijata za dečju zaštitu i opštine Novi Beograd. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.