Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Treći sajam organizacija civilnog društva

Treći sajam organizacija civilnog društva

Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima poziva sva udruženja i ostale neprofitne organizacije da se prijave za učešće na Trećem sajmu organizacija civilnog društva (OCD), koji će se održati 24. i 25. maja na Trgu Nikole Pašića.

Organizacije će imati jedinstvenu priliku da svoje projekte i planove predstave i građanima Beograda i kolegama iz civilnog sektora, predstavnicima lokalne samouprave i državnih institucija, donatorskoj zajednici i medijima.

– Cilj održavanja Sajma OCD-a je podsticanje građana na aktivizam prikazivanjem rada i projekata organizacija civilnog društva. Posebno pozivamo udruženja da iskoriste mogućnost da u okviru pratećeg programa predlože događaje koji će uključiti Beograđane i skrenuti pažnju na teme od značaja za razvoj grada – rekao je Danko Runić, direktor Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima.

Na sajmu mogu učestvovati udruženja i ostale neprofitne organizacije registrovane na teritoriji grada Beograda, a učešće je besplatno za sve izlagače. Rok za prijavu je 25. april. Prijavni formular i ostale informacije dostupni su na internet-prezentaciji grada Beograda www.beograd.rs, u rubrici Gradski oglasi, konkursi i tenderi. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.