Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Vračar Rocks!: Autopark, Bitipatibi i Splins

Vračar Rocks!: Autopark, Bitipatibi i Splins

U petak, 13. aprila od 20.00, u Centru za kulturu Božidarac (Radoslava Grujića 3) u okviru festivala Vračar Rocks! nastupiće bendovi Autopark, Bitipatibi i Splins.

Grupa Autopark će promovisati četvrti album „Autopakao“, koji su u februaru ove godine objavili „Odličan hrčak“ i UK „Parobrod“. Sa ovog albuma do sada su već objavljena tri video singla – „Autookean“, „Mi pomeramo stvari“ i „Orwell George“. Pored predstavljanja novih pesama, Autopark će na festival „Vračar Rocks!“ izvesti hitove sa prva tri albuma.

Bitipatibi je nastao proleća 2009. godine. Spacemen 3, Stereolab, Galaxy 500, Mazzy Star samo su neki od bendova koji su uticali na njihov zvuk. Većina članova benda već je dugo prisutna na muzičkoj sceni kroz bendove Ola Horhe, Kriške, Zemlja br. 9. Bend uveliko priprema materijal za debi album a nedavno su izbacili video spot za pesmu „Mi smo od šećera“.

Sa dva snimljena albuma i mnoštvom pesama u nastajanju, pojačan Zoranom Stojičićem (gitara) i Draganom Đurićem (bubnjevi), sastav Splins je ponovo aktivan. Nastao davne 1995. godine sa jasnom željom povezivanja poezije trenutka, avangarde i rokenrola, bend nastavlja da otvara rane kako društva, tako i sopstvene, bez izvinjenja.

Ulaznice po ceni od 400 dinara mogu se nabaviti isključivo na ulazu. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.