Naslovna » BG špijun » Arsenal fest 2012 od 14. do 16. juna u Kragujevcu

Arsenal fest 2012 od 14. do 16. juna u Kragujevcu

Drugi Arsenal fest biće održan u Kragujevcu od 14. do 16. juna, u jedinstvenom prostoru na otvorenom „Kneževom arsenalu“.

Psihomodo pop i Block Out nastupiće prve večeri 14. juna, Disciplina kičme 15. juna, a Darkwood Dub završnog 16. juna čime je, uz ranije najavljene izvođače, kompletiran spisak izvođača Glavne bine trodnevnog muzičkog festivala.

Na Glavnoj bini, prve večeri u četvrtak 14. juna nastupaju nosioci programa severnoirski alter/pank/metalci Therapy?, a uz zagrebačke rokere Psihomodo i beogradske alternativce Block Out, tu su i rege-hardkor bend Eyesburn i kragujevački pankeri LUR.

Druge večeri, u petak 15. juna, uz nosioce programa britanski elektro-dens-hiphop bend Stereo MC’s i Disciplinu, nastupaju i bosanskohercegovačka Dubioza kolektiv, domaći hiphoper Marčelo i njegovi Filteri, kao i zagrebački alternativci Pips, Chip & Videoclips.

Završne večeri najvećeg festivala Šumadije i okoline, u subotu 16. juna, uz nosioce programa Rundek Cargo trio, sviraće i Darkvudi, beogradska pop senzacija Zemlja gruva, alternativni Autogeni trening iz Nikšića/Podgorice, a festival se završava u ranim jutarnjim satima u nedelju velikom žurkom uz set međunarodno poznatog didžeja Marka Nastića.

Pored Glavne, obližnja „Zastavina bašta“ biće mesto za drugu binu koja će tokom tri dana menjati ime i izvođače. Na „Radio 9 bini“, „Popboks bini“ i „MTV bini“ predstaviće se brojni srpski i regionalni bendovi.

Karta za jedno veče košta 700 dinara, dok komplet za sva tri festivalska dana košta 1.500 dinara. Ove cene važe do 4. juna, od kada će ulaznice biti skuplje. I ove godine, zainteresovani posetioci „Arsenal festa“ iz drugih gradova Srbije i regiona, moći će da koriste usluge popularnog „Arsenal Rock kampa“ kod stadiona „Čika Dača“ u Kragujevcu uz popularnu cenu od svega 500 dinara za sva tri dana festivala.

Karte mogu da se kupe preko servisa Eventim i Card Service ili na svim značajnijim prodajnim mestima u Beogradu i Srbiji. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.