Naslovna » Turizam » Belgrade City Guide, aplikacija za turiste, od sada i na Apple uređajima
Aplikacija
Aplikacija

Belgrade City Guide, aplikacija za turiste, od sada i na Apple uređajima

Zbog proširivanja dostupnosti mobilne aplikacije najvećem broju turista, saradnja Turističke organizacije Beograda i kompanije Tehnicom Computers rezultirala je razvojem Belgrade City Guide aplikacije i na iOS platformi.

Prateći trendove i uočavajući veliku zastupljenost iPhone mobilnih telefona među korisnicima iz Severne Amerike i Zapadne Evrope, u dogovoru Turističke organizacije Beograda i Tehnicom Computersa, proširena je paleta mobilnih vodiča kroz Beograd. Tako, Belgrade City Guide aplikacija dobija na univerzalnosti, pokrivajući dve najveće grupe korisnika na android I iOS platformi. Osim za mobilne telefone, ova aplikacija razvijena je i za Pad uređaje.

Belgrade City Guide aplikacija namenjena je stranim i domaćim turistima, gostima Beograda, ali i svakome ko želi da se bliže upozna sa lepotama i znamenitostima grada, kao i mestima za izlazak ili odmor. Sadržaj aplikacije je detaljno prikazan po kategorijama na mapi, tako da olakšava kretanje i pronalaženje objekata.

U pitanju su sledeći sadržaji: o Beogradu, kako putovati, gde odsesti, gde jesti, šta videti, šta raditi, korisne informacije, razgledanje i najnovije vesti. Svi sadržaji su unapred integrisani u aplikaciju, tako da za njeno korišćenje nije potrebna aktivna internet konekcija. Aplikacija je dvojezična, sa tekstovima na engleskom i srpskom jeziku.

Aplikacija za iPhone ili iPad može se skinuti OVDE! (danubeogradu.rs)

loading...